VAKFIMIZIN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

Tokat Vakfımızın Ankara’da okuyan yükseköğretim öğrencilerine yönelik burs başvuruları başlamıştır.

1. BURS BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru formu ve istenen belgelerin,  Tokat Vakfı’nın tokatvakfiankara@gmail.com ile tokatvakfi@tokatvakfi.org.tr e-posta adreslerine (sorun yaşanmaması için her ikisine de gönderilmesi)  04  Ekim 2021 tarihi akşamına kadar gönderilmesi gerekmektedir. Sonraki tarihlerde ulaştırılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.   Başvuran adaylardan  Tokat Vakfı Burs Komisyonu  tarafından belirlenen öğrencilerimize  burs verilmesi kesinleştirilecektir.

1. BURS BAŞVURU TARİHLERİ

Burs başvuruları,  04.09.2021 – 04.10.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sonraki tarihlerde ulaştırılan başvurular değerlendirmeye  alınmayacaktır.

1. BURSLARIN ÖDENME ŞEKLİ VE SÜRESİ

Burslar öğrencilerin formda belirtilen banka hesaplarına her ayın 15-20’si arasında 9 ay süresince (Ekim 2021-Haziran 2022 ) yatırılacaktır. Bu yıl için belirlenen  öğrenciler bir sonraki yıl için geçerli olmayacaktır. Bir sonraki  yılın burs  başvuruları  Eylül-Ekim ayı içerisinde  yeniden  alınacaktır.

1. BURSUN KESİLME HALLERİ

a-) Başvuru formunda yanlış beyanda bulunanların,

b-) Disiplin cezası alanların,

c-) Herhangi bir suça karıştığı tespit edilenlerin bursları Tokat Vakfı  Yönetim Kurulu Kararıyla herhangi bir itiraz kabul edilmeksizin kesilecektir.

1. GEREKLİ BELGELER

1- Burs Başvuru Formu (imzalı)

2- Öğrenci Belgesi

3- Öğrencinin Ailesine Ait İkâmetgah Belgesi