ANKARA KENT KONSEYİ’NDE TOKAT VAKFI ÖNCÜLÜĞÜNDE  TOKAT’LI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI  VE DERNEKLER   İLK DEFA  TEMSİL  EDİLDİ.

Ankara Kent Konseyi’nin genel kurulu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü rekor katılımla gerçekleştirildi.  1500 delegenin katıldığı Kent Konseyi Genel Kurulu’na   Ankara’daki Tokat’lı sivil toplum kuruluşlarımız ve derneklerimiz de  ilk defa da  temsilci olarak katıldı.   Vakıf Başkanımız Kerem ERDEM “Kent Konseyi’nde  Tokat’lıların Tokat Vakfı öncülüğünde ilk kez yer almasından mutluluk duyduğunu,  Ankara’nın sorunlarının ortak akılla çözümünde  hep birlikte aktif olarak rol alacaklarını” söyledi.

Tokat Vakfımızın gayretleri ve öncülüğünde  Kent Konseyi’nin Genel Kuruluna; Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED), Tokat’lı Sanayici İş Adamları Derneği (TOSİAD), Tokat’lılar Birliği Derneği (TOK-BİR), Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği, Reşadiye’liler Dayanışma Derneği, Zile’liler Derneği, Niksarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başkent Kuzbağılılar Derneği, Zile Küçüközlü Köyü Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Reşadiye Çakırlı Sosyal Kültürel Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, Hasanşeyh Kasabası Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği,  Avlunlar Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Almus Çevreli Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin temsilcileri Genel Kurul’a delege olarak katıldı.

Genel Kurul’da güven tazeleyen Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim YILMAZ ve yürütme kurullarını Tokat Vakfı  ve Tokat’lılar olarak tebrik ediyor, Ankara’mıza  hizmette üstün  başarılar diliyoruz.