YENİ YÖNETİM KURULUMUZ ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ.

Vakfımızın 19 Haziran 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonrasında yeni Yönetim kurulumuz 30 Haziran 2021 tarihinde Vakfımızın Kırıkkale şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Ankara’daki Tokat’lı sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşu yapıldı ve Başkanımız Kerem Erdem mozoleye çelenk bıraktı. Daha sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Erdem, özel deftere Vakfımız adına şu mesajı bıraktı. “Ülkemizin Kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tokat İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfımızın Olağan Genel Kurulunda seçilmiş olan kurulları, vakıf üyeleri ve konuklarımızla birlikte, Vakıf Başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmanın sevinç ve gururu içindeyim. Yola çıktığım arkadaşlarım ve Tokatlılar olarak; hepimizin adları başka başka olsa da soy adımız Tokat ve Türkiye’dir anlayışıyla, bir araya geldik ve bir arada durarak hizmet edeceğime de söz veriyorum. Çalışmalarımda, şimdiye kadar olduğu gibi tüm yurttaşlarımız ve hemşerilerimiz arasında; dil, din, mezhep, soy sop ve cinsiyet ayrımı yapmaksınız bize bıraktığınız cumhuriyetin temel ilkeleri doğrultusunda ve Türk milliyetçiliğinden hiç ayrılmadan hizmet edeceğim. Tüm bunlarla da yetinmeyip, ‘ Yurtta sulh, cihanda sulh’ içinde yaşayacak nesillerin yetişmesi için hiç yorulmadan ve durmadan çalışacağım. Bize bıraktığın maddi ve manevi her şey İçin teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Ruhun Şad Olsun.”