VAKFIMIZIN SANCAĞINI ARTIK KEREM ERDEM TAŞIYACAK..

Tokat Vakfı’mızın Olağan Genel Kurulu 19 Haziran 2021 tarihinde üyelerimizin çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Uzun yıllar Vakıf Başkanlığımızı yürüten Hacı Mustafa İPEK’in aday olmadığı Genel Kurul’da Vakfımızın bir önceki dönemdeki yönetim kurulu üyesi, İş İnsanı ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Kerem ERDEM’in oluşturduğu tek liste kabul edildi. Salgın şartlarında yapılan genel kurulumuza Tokat’lıların ilgisi büyüktü.
Divan Başkanlığını Vakfımızın Eski Genel Başkanlarından ve eski Tokat Milletvekili Hüseyin GÜLSÜN’ün yaptığı Genel Kurul birlik, beraberlik ve dayanışmaya örnek gösterilecek şekilde ve üyelerin dilek ve temennileriyle tamamlandı. Başkanımız Hacı Mustafa İPEK yaptığı konuşmasında; Vakfa emek veren tüm Tokat’lılara teşekkür etti ve sancağı emin ellere de teslim ettiğinden dolayı mutlu olduğunu, her daim destek vermeye de devam edeceğini söyledi. Yeni Başkanımız Kerem ERDEM ise; bugüne kadar vakıfta görev yapan Genel Başkanlara, yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelere teşekkür ederken, yeni yönetim kurulu üyeleriyle bu sancağı gururla taşıyacaklarını, Ankara’da yaşayan tüm Tokat’lıları Tokat Vakfı’nın çatısı altında görmek istediklerini, Vakfın kapısının tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açık olduğunu ve Ankara’daki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine her zaman açık olduklarını ifade etti.
Genel Kurul sonrasında Vakıf Genel Merkezimizde 24 Haziran 2021 tarihinde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında da tüzüğüne uygun olarak görev dağılımı yapıldı. Kerem ERDEM’in yönetim kurulu başkanlığında Başkan Yardımcılığına Yunus ALTUN, Genel Sekreterliğe Dr. Ayhan UZ, Genel Muhasipliğe Şenay KÖSE oy birliğiyle seçildi. Başkan ERDEM, Yönetim kurulu toplantısında; yönetim ve denetim tüm asıl ve yedek üyelerinin vakıf faaliyetlerinde aktif olarak rol olacağını hatta Vakfın üyelerini de bazı çalışmalarda yetkilendirebileceğini belirtildi.
Yeni dönemin Tokat’ımıza, Tokat’lılara ve Vakfımıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle..