Tokat’lı öğrenciler Tokat Vakfı’nda kahvaltıda bir araya geldiler

Ankara’da okuyan Tokat’lı öğrencilerimize yönelik faaliyetler kapsamında Vakfımız, 18 Aralık 2018 pazar günü kahvaltı düzenledi. Ankara’da okuyan öğrencilerimizi birbirleriyle ve Ankara’daki diğer hemşehrilerimizle tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla yaptığımız etkinliklerden sadece biri olan pazar kahvaltısına Ankara’da üniversitede okuyan öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.  Kahvaltımıza iştirak eden Tokat eski milletvekilimiz Prof. Dr. Celil GÖÇER başta olmak üzere Vakıf Başkanı Mustafa İPEK ve yöneticiler, üst düzey bürokratlar ve iş adamlarımız öğrencilerimizle uzun uzun sohbet ettiler. Konuşmalarıyla öğrencilerimizin geleceğe yönelik bakış açılarında farklılık yarattılar ve onlara hayata yönelik çok önemli nasihatlarda  bulundular. Kendilerinin de öğrencilik yıllarında vakıf faaliyetlerine katıldıklarını ve çalışma hayatına geçtikten sonra da vakıfta aktif olarak görev yaptıklarını dile getirdiler. Vakıf Başkanı Mustafa İPEK, öğrencilerden vakfın yaptığı faaliyetlere tüm Tokat’lı öğrencilerimizin katılımlarını sağlamak için etkin rol almalarını istedi ve bunu özelikle öğrencilerden rica etti.  Tokat’lı hanımlar tarafından hazırlanan açık büfedeki kahvaltı çeşitleriyle adeta evlerindeymiş gibi kahvaltı yapan öğrencilerimiz büyük keyif yaşadı. Vakfımızın bu şekilde öğrencilerimizi keyiflendiren ve  mutlu eden faaliyetleri devam edecektir.